Sportlov med familjen

Då varsportlovet över för detta år.
Har varit en underbar vecka som vi tillbringade hos våra vänner i Halland.
 
Första natten stanade vi dock till i Halmstad vid slutet av Prins Bertils stig, sett om man springer från slottet och ut.
Var ett tag ssedan vi stannade här sist, så självklart vaj jag ju bara tvungen att starta söndagen med att springa lite längs med stigen.
 
Är verkligen glad att jag tog med mig mina skor med ståldubb, tror inte jag hade klarat mig utan att ramla annars. Var rena isbanan på flera ställen
 
Tyvärr så hann jag inte så långt innan övriga i familjen var klara för avfärd.
Men 10 km utan att ha tejpat knät och utan att få ont är helt okej och jag hoppas att det skall gå framåt med mitt knä nu. Axlen bråkar fortfarande, men jag kan hoppas få experthjälp med den i April.
 
Resten av veckan har beståt av pulkaåkning med barnen i Åkulla och även en tur på bandyrinken någon mil utanför Varberg (kommer inte på namnet nu )
Mannen och mellan grabben har även passat på att åka lite längdskidor när vi andra roade oss i pulkabacken.
Jag vågade min inte på någon tur med skidorna, då jag fegade ur pga axlen.
 
Såklart blev det även besök på shopingparadiset i Ullared. Där vi fick tag på flera saker till barnens rum, till en bråkdel av priserna hemma. Alltid kul att kunna göra lite fynd.
 
 
 

Långpass i underbart väder.

Njöt verkligen av varje meter som jag sprang i går.
Var en underbar morgon och precis lagom varmt/kalt, beroende på hur man vill se det. Jag tyckte det var helt perfekt. Fick även nästen en sträcka på 1 km som var helt vindstilla. Blev verkligen helt förvånad, för det är inte ofra det händer. Men såklart fick jag motvind när väl vinden kom tillbaka.
 
Hade först tänkt att ta en kort extratur till mitt mål som var Vellinge, men på min väg ut till där jag skulle svänga av bestämde jag mig för att ta en längre tur.
Skulle möta upp mormor i Vellinge, så om jag inte skulle hinna hela vägen fram så var det inte hela värden. Utan då kunde dom plocka upp mig när dom körde förbi.
 
Så jag passade på att springa förbi pojkarnas skola ute i Skabersjö och sedan upp förbi godset och tillbaka mot byn. Svände av mot Västra Kärrstorp och sedan vidare genom Västra Ingelstad, mellan Grevie och så till slut nåde jag mitt mål.
Ca 1,5 km före mål, kom MM körande, men dom fick snält köra vidare så vi kunde mötas upp på plats. Fanns liksom inte på kartan att jag skulle åke bil den sista biten.
 
Är helt nöjd med passet och hoppas på att komma igång med löpningen igen nu till veckan.
Har varit och är fortfarande mycket som skall göras här hemma, men jag känner även att jag behöver mina pass med löpning.
Så nya friska tagggggggggggg, så ordnar det sig säkert :-)
 
 
 
 

RSS 2.0