Ont igen

Efter att ha haft en toppen långhelg, får nu kroppen lida.

Var i väg på sylan tor-sön och sov i hur obekväma sängar som helst. Visst det blev inte många timmar sömn, men det räkte tydligen för att jag återigen skulle få ont i rygg och nacke.

I FM hade jag återigen ett besök inplanerat hos min kiropraktor och det var bara att konstatera. Det fanns en del att fixa i dag igen.
Har nu på kvällen fått ännu mera ont och är lite osäker på vad det beror på. Om inte annat så skall jag tillbaka på fredag igen noch kan ju då höra om det är okej att få mera ont efter en behandling.
Antar att det är en del i läknings processen, men det är så jobbigt att inte veta

Kan ju vara så att då jag kört på i 190 som vanligt och inte tagit det lugnt att kroppen inte kan läka/återhämta sig som den skall,  men det är ju så tråkigt.

Får hoppas att en god natts sömn kan få lite ordning på torpet.

Baby steg fram

Snart 2 veckor sedan jag simmade in i kanten på basängen.
Tyvärr så blev inte min värk bättre, så förra veckan bestämde jag mig för att söka hjälp.
Satt och velade länge om var och till vem jag skulle gå. Till slut föll valet på Per på Kiropraktor kliniken i Trelleborg. Efter 2 behandlingar kan jag lätt säga att jag ångrar INTE mitt val.

Har blivit så otroligt bra bemött och behandlingen har varit suverän.

Så nu har vi kört igång en behandlingsplan för att förhopningsvis få ordning på alla mina skavanker. Var betydligt mer att fixa än min simmiss.

Så nu har jag fått 2 st hemuppgifter som jag skall göra dagligen och så såklart stretch när jag har tränat. Har inte varit så bra på det :-(

Så nu väntas några månader av behandlig och återuppbyggande av kroppen och förhopnigsvis så kommer jag inte att ha så ont när vi är klara.

Så om ni söker en duktig kiropraktor kan jag varmt rekomendera Per.

Så otroligt klantigt

Är huvudet dumt får kroppen lida heter det ju ofta. Men så är inte fallet denna gång.
Har sedan någon vecka tillbaka simmat med syster i Vellinge, så även i helgen. Men denna gång gick det inte som det brukar.

Tänkte denna gång lägga in några vändor med ryggsim, så jag började med 10 x 20m ryggsim och byttade sedan till 10 x 25 m bröstsim. Inga konstigheter där inte, men under nästkommande 10 x 20 m ryggsin, kommer jag i andra tankar och glömmer helt bort vändningen och smäller rätt in i basängkanten.
Kan lova att det kändes ordenkligt i huvudet. Pausar någon minut och simmar sedan vidare.

Tillslut fick jag ihop 500m ryggsim och 1000m bröstsim. Så det ser lovande ut inför Malmösimmet i sommar.

Tyvärr så kändes det inte så bra i huvudet i gårkväll, jag som typ ALDRIG har huvudvärk :-((

Dum som jag var så fick jag för mig att springa till och från jobb idag, totalt 12 km. Kändes inte alls bra i nacken och jag fick stanna och gå flera gånger.  Så nu hoppas jag verkligen att det inte är något allvarligt med min nacke och att någon dag med vila skall göra det hela bra igen.
RSS 2.0