Kaos

Just nu består livet mest av KAOSSSSSS.

Löpningen har tyvärr blivit lidande, men som tur är så har jag min roddmaskin som jag fick i present av familjen.

När det hela skall lugna sig vet jag inte. Men det lär det väl göra förr eller senare. Kommer att bli flera möten framöver och förhopningsvis så kommer allt att gå vår väg.


Men nog om det.

Är ju snart JULAFTON och oooooooo vad vi längtar. Saknar snön bara, hade varit så mysigt med snö och minusgrader.
Mellan grabben har även han frågat efter isen, så hankan få åka skridskor igen. Han tyckte det var så kul när vi var i Åkulla och åkte på sportlover i år.
Kan ju hoppas på en sådan tur i år också.


Intervaller

Startade dagen på ett lite ovanligtsätt.

Brukar ju lägga min träning på morgonen så iniget ovanligt med det. Men fick för mig att köra intervaller i tre steg, startade lugnt för att sedan öka vid varje lycktstolpe. Vid stolpe 4 blev det lugnt igen osv, tror ni förstår hur jag menar. 

När jag närmade mig slutet av min runda, blev dom snabba intervallerna både längre och jag försökte även få dom att gå lite fortare.  
Detta resulterade i att när sista intevallen var klar, fick jag snabbt leta upp en buske att kräkas i. Eller det blev inte så mycket av det då frukosten inte var intagen än.

Var en lite häftig upplevelse som jag inte varit med om tidigare, så nu vet jag att det finns krafte och fart att ta fram vid behov :-)
Ett litet tips: Har alltid en liten "lampa" sittand i min "väst" den gör så att jag syns lite bättre och även aå att jag själv ser vägen när det är mörkt. Finns inte gatubelysning överallt där jag springer.


RSS 2.0