Renovering pågår,,,,,,,,,

Hade en liten ide om att flytta runt lite i rummen här hemma,, detta för att göra det lite lättare för vår stora hund som nu börjar komma upp i åren.
 
 
Hhhmmmmm. Bilden var ju på rätt när jag la in den, jaja, ni får helt enkelt lägga huvudet på sne eller vrida på skärmen ;-) Men detta är vår stora goa vovve som blir nio år till sommaren.
 
Planen var att flytta ner vårat sovrum, till det rum som pojkarna delade på och hade som lek och sov rum.
Tyckte det var en mycket bra ide, för då skulle vi även få in garderoben i det rummet, så som planen var när vi byggde till för 5-6 år sedan.
 
Även mannen tyckte det var en bra ide och som sagt, det skulle underlätta endel.
 
Tyvärr var inte barnen med på den iden. Utan mellan grabben ville då ha eget rum. Inga problem, så länge som dom två andra ville dela. Vilket dom ville, men bara om dom skulle dela alla tre.
Så när nu mellan grabben ville ha eget rum, så ville även instingen ha det och då fick det såklart bli ett eget rum till stora grabben också.
 
Rummet till mellanpojken är klart (nästan) och han har nu sovit där hella denna vecka och äe helt överlycklig.
 
Nu återstår det ganska mycket jobb för att få klart dom andra två rummet. Då vi nu måste dela av det rum som jag hade tänkt att vi skulle ha som sovrum.
 
Så just nu är det mer än lovligt med kaos i vårat hem. garderoben har fått flytta ut i uterummet och har man inte vaknat innan så gör man det när man tar på sig kläderna.
Den del som det är meningen att garderoben skall flytta in i är nästan klar. Måste göras ett hål i väggen för att komma åt div koplingar och det är något som mannen får fixa. Alltså kan det ta sin tid.
 
När väl det är gjort, så återstår det lite målning för mig och sedan kan jag flytta in kläderna.
 
Då vänts det nästa del i flyttningen.
Allt som är i banene rum måste ut i,ja just det uterummet.
Så att vi kan få dela av rummet utan att snubbla på allt.
 
Så vi har ett tag framför oss innan vi blir klara.
Passar samtidgit på att även få måla taken i rumen och vilken skilnad det blir. Blir ju som ett helt annat rum.
 
 
Med träningen går det si så där, har nhaft ont i halsen till och från denna vecka och då barnen har varit väldigt hostiga, så har jag valt att ta det lite lugnare. Försöker att få in lite mer träning för core musklerna så länge, för dom kommer ju behövas stärkas upp om dom skall orka med 100 km löpning/gång i maj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0