Lidingöloppet

Äntligen är träningsvärken borta, eller vet inte om det var så mycket träningsvärk igentligen. Hade endast ont på utsidan av låren och det framförallt när jag gick ner för trapporna här hemma.
Men i övrigt känns det hur bra som helst, lite förvånad om jag skall vara helt ärlig.
Trodde jag skulle ha betydligt mer ont, då terängen var tuff under loppet, blev tyvärr inte någon direkt teräng löpning för mig före Lidingöloppet. Trotts att jag hade planerat för det. fick igentligen inte gjort så mycket av min planerade träning dom sista månaderna.

Tiden under lördagen gick allt för fort och det är nästan så man längtar tillbaka, finns en stor risk för att jag kommer att anmäla mig även till nästa år.
Även om ALDRIG MER var det första jag sa när jag pratade med mannen efter loppet. Tänk så fort man glömmer :-)
Möte upp några bloggvänner före start och det blev ett mycket trevligt möte, med mycket tips för mig som sprang mitt första Lidingölopp.

Då några av dom skulle vara med i första starten var det självklart att jag stod och hejjade på dom, för att sedan i lugn och ro göra mig klart för start. Hade ju gott om tid tyckte jag, men så var det inte vissade det sig i slutändan.
Var visst fler än jag i kön till bajamajorna ;-)

Så 5 min före start var jag på plats vid ingången till startfållan med min påsse med överdragskläder som man kunde lämna in där. Mycket bra att ha en vagn så att man kunde ta av sig precis före start och inte behöva frysa eller liknande.
Nu var det ingen risk för att frysa, då vädret var toppen och det var riktigt skönt.

13,20 går startskottet och jag försöker ta det lugnt då det är långt kvar, bättre att ha krafter kvar mot slutet och springa om då. Blir lite trångt dom första km, med mycket slalomspringande och även lite stopp här och var.

Dom 2 första milen går utan några större problem, men den sista milen är riktigt jobbig. Inte bara pga alla backar utan för att folket runt omkring går mer och mer, samtidigt som det kommer snabbare löppre bakifrån som håller på att springa ner oss andra.
Så tyvärr tappar jag tid den sista milen, men är trotts det mycket nöjd med mitt resultat på Lidingöloppet och nu kan det bara bli bättre :-)

Tiden då; min klocka stanade på 3,07,54 och tiden chipet visade 3,08,20 från startskottet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0