Testar formen :-)

Tisdag 8 mars 2011:Var bara tvungen att testa om jag orkade och det gjorde jag. Blev tillslut 2,1 sköna mil i mörker.

Har kommit i från träningsprogram lite, har ändrat om lite då jag tappat lusten till att springa. Men jag känner nu att jag återigen börjar längta tills nästa pass. Hoppas att lusten kommer mer nu när det äntligen börjar bli ljusare tider.
Veckan som gick har det blivit löpning mest i lugnare tempo, med inslag av några intervaller och lite tempo. I lördags blev det 12 km morgonlöpning och på em blev det även 5 km lugn löpning med dottern. Som även hon har börjat bli lite intresserad av att springa. Hon sprang 2 lopp med mig förra året Även i år är hon anmäld till dessa två lopp. Först ut för hon är Vår ruset den 2 maj.

I går var jag bara tvungen att testa formen, så på kvällen när mannen kommit hem från jobb begav jag mig ut. Drygt 2 timmar senare och med 2,1 mil i benen var jag hemma igen. Känds så kul och var inte direkt jobbigt heller. Sprang i ett lugnt tempo och bara njöt. Var lite mörkt när jag kom hem och grusvägarna jag sprang på under min runda gav inte mycket ljus dom heller. Min cykellampa gav inte så mycket ljus den heller, men som tur är så vänjer man sig efter ett tag.
Är lite småstel i benen idag, men det är också allt jag känner än. Tror jag måste bli bättre på att stretcha om jag skall komma ifrån det.

Så i dag blev det sovmorgon nägot som verkligen behövdes, har blivit rent förlite sömn den senaste tiden. Barnen börjar även bli lite förkylda igen, så jag är glad för dom stackars timmar sömn jag får. Blir endel vakentid framförallt då stora pojken är sjuk.

Om allt går som planerat kör jag igång med mitt träningsprgram denna vecka, kommer då att starta på den veckodag det är och de/dom pass jag missat låter jag vara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0