Snömodd och blåst

20 december 2010



Mot slutet undrade jag verkligen vad jag egentligen gjorde ute...

Ja, då har ännu en helg passerat och de fyra adventshelgerna är firade. Vi tillbringade helgen med goda vänner och mitt första och enda julbord detta år. Granen har blivit pyntad och tomten har redan varit här och lämnat några julklappar till barnen under den. Detta tycker barnen är riktigt kul och spännande, minstingen i familjen har frågat vid flera tillfällen om han får lov att öppna. Skall bli spännande och se om han klarar att vänta…

Blev såklart löpning också, både på lördagen och i går, söndag. På lördagen blev det 10 min uppvärmning följt av 50 min löpning i måttligt tempo. Sprang en runda som jag inte sprungit på länge, då den går mycket genom skogen. Tycker inte om att springa där nu när det är så mörkt när jag är ute. Vet att den rundan brukar ta runt 60 min, men denna gång fick jag springa extra rundor för att komma upp i rätt tid. Så jag har ju gjort lite framsteg på de här veckorna. Tar ju även längre tid och är jobbigare att springa i snö och snömodd.

Dagens pass genomförde jag i går kväll, då det inte fanns tid till det idag. 10 min uppvärmning följt av 2 x 12 min HL med 5 min LL mellan, avslutade med 8 min nerjogg.

De första 12 minuterna gick utan större problem, gick det väl inte direkt fort men fram kom jag. Det var de sista 12 minuterna som gjorde att jag flera gånger funderade på vad jag egentligen gjorde ute. 5 - 10 cm snömodd som gjorde att det kändes som om benen åkte tillbaka ett halvt steg för varje steg framåt jag tog.

Men väl hemma igen så kände man sig så duktig som trots det kalla och blåsiga vädret, varit ute och gjort sitt träningspass.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken trevlig blogg! :P

2011-02-14 @ 14:25:25
URL: http://styleformen.blogg.se/
Postat av: martina

gillar du nyheter?



kika in här!



http://magotsuku.blogg.se/2011/february/180-gram-sommar.html

2011-02-14 @ 14:38:14
URL: http://magotsuku.blogg.se/
Postat av: Nathali Asnice

Härlig bild du :)

2011-02-14 @ 14:51:45
URL: http://nathalihc.blogg.se/
Postat av: Kicki

Tack så mycket :)

2011-02-14 @ 15:17:15
URL: http://minvagmotnyamal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0