Trött

Oj, nu har tiden sprungit iväg igen. Har varit rent förmycket att göra på hemmaplan och jobb för att jag skall ha haft ro att sätta mig ner för att blogga.
Har även haft några jobbiga dagar i samband med barnens skolstart förra veckan. Är fortfarande förbanad över beslutet, men bara att gilla läget och att göra det bästa av det. Men än är inte striden över.


Träningen då, hur har det gått med den??
Har fått till antalet pass som jag tänkt, men inte på det sätt som jag tänkt. Har haft lite för ont i högerbenet efter Kåsebergaloppet och barnens lopp i fel skor. När skall jag läram mig att jag inte kan sprinag i dom skorna, trots att dom är sköna att gå i.

I går blev det 10 km löpning i något som skulle vara ett försök till tempo. Inte lätt att springa fort, när man håller på att dö av värme. Var runt 17c redan vid 4,00 i går, hur är det möjligt. Specielt då regnet vräkte ner nästan hela natten. Som tur var så började det att regna igen undertiden jag var ute och det var helt underbart att få svalka sig lite. 

I morse blev det lite styrketräning tillsammans med barnen. Hade igentligen tänkt springa, men minstingen ville mysa och det säger man ju inte nej till. Springa kan jag göra en annan dag, men vem vet hur länge barnen vill mysa på moronen.

Skall försöka få in 2 pass till denna vecka innan lördagens 2 lopp.

Fler som skall springa lopp i helgen? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0