Mörkt

Nu börjar det bli riktigt mörkt på morgonen och det är återigen dax att ta på sig reflexvästen.
Tycker faktiskt det är helt okej att springa i reflexvästen, får ju även lite skydd mot vinden i den. Vilket gör att man kan ha lite mindre på sig. Tycker det är suppersvårt att klä mig rätt nu. Lyckas alltid med att ta på mig förmycket och så svettas man som en "gris"

Dagens pass blev backintervaller och så några km blandad löpning. Kände av gårdagens benträning när jag sprang i backarna idag, men oj vad kul det var.
Passade även på att hämta dagens city och gårdagens metro när jag ändå var ute. Tycker det är lite kul att tidningarn inte lämnas samtidigt utan att den ena kommer senare, så var det inte i våras.

  Dagens backe fast i dagsljus, var nästintill kolsvart när jag sprang där i morse.

   Som sagt, det börjar bli mörkt.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Gillar också springa med reflexväst och trivs jättebra med min från Craft.Kör du också med den?http://mina-utmaningar.blogspot.com/2009/11/2011-jag-syns.html

2011-08-25 @ 11:24:33
URL: http://mina-utmaningar.blogspot.com/
Postat av: Kicki

Nä, har faktiskt en av barnens västar som dom fått i reklam. Tycker den funkar utmärkt, men då har jag å andra sidan inte provar några andra västar. Kanske ändrar mig när eller om jag provar någon annan.

2011-08-25 @ 16:49:17
URL: http://minvagmotnyamal.blogg.se/
Postat av: Daniel

Jag körde också med den typen av väst innan och visst funkar den bra. Fast skulle du någon gång behöva en ny så testa gärna Crafts. Den har dragkedja och sitter som gjuten men är kanske lite dyr tycker jag. Något att önska sig i julklapp kanske ;)

2011-08-25 @ 20:23:47
URL: http://mina-utmaningar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0