Helgen som gick

Har varit en intensiv helg på många sätt,den som gick. Fick in en heldel träning av olika slag.

Startade lördagsmorgonen med att ta cykeln till jobb, brukar alltid springa annars och ta en långrunda hem. Men denna gång blev det inte så. Skulle hämta mellan pojken som sovit hos farmor och farfar efter jobb. Så min plan var då även han ville springa lite att jag tar min långrunda ner och hämtar han, sedan springer/går vi tillsammans till jobb, för att sedan ta cykeln hem.
Något som grabben tyckte var helt okej.

Så totalt blev det 16 km på cykel innan jobb, på min gamla hederliga cykel som har hängt med i 22 år.
Så inget lyx här inte, växlarna la av för flera årsedan och tanken har funits där i många år att köpa en ny. Men då jag har lite krav så har jag inte hittat någon som faller mig i smak.
Vill ha 5 - 7 växlar, fotbroms och så skall den var stabill då jag har både barnstol och cykelvagn med mig oftast när jag är ute. 

Efter jobb fick jag ihop 14 km löpning, hade tänkt springa längre men då jag hade en tid att passa så fick jag nöja mig med dessa. 
Väl framme bjöds det på frukost, innan jag och grabben började att ta oss mot jobbet. Gick bättre än förväntat trotts regnet som kom. Det var inget som störde utan det var skönt fick jag reda på av sonen :) mammas pojk.
Såklart blev det även endel promenad mellan varven, men jag tror att vi sprang ca 1,5 km av dom 3 km som vi förflyttade oss. 
Blev även några turer ner i dikena för att plocka lite blommor. In på jobb och hämta hjälmarna för att sedan bege oss hem.

Väl hemma blev det till att fortsätta med bygget till våra djur som skulle komma på söndagen. Även söndagen ägnades åt att bygga och fixa det sista. När väl djuren kom var glädjen stor hos pojkarna, verkligen kul att se.

Har även kört på med mina kb övningar och infört några nya. Har haft sjukt ont i mina muskler och det är bara att inse. Jag älskar att ha träningsvärk, känns så underbart när man verkligen har fått kört igenom kroppen ocm man känner att man gett allt. Då tycker jag att värken som kommer efter är ett bar tecken på att jag lyckats. Vet att jag är lite konstig ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0