Planerar

Redan söndag och även denna vecka börjar gå mot sitt slut.
För varje vecka som går, kommer jag bara närmare och närmare mitt första lopp. Först ut är Sydkustloppet i Trelleborg. Ett lopp jag var sugen på att springa redan nförra året, men då räckte inte tiden till. Men i år så är det första loppet för mig.
Några dagar senare är det Vår ruset som står på tur. Detta kommer även att vara första loppet som dottern springer i år.
Kommer med stor säkerhet att ta det ganska lugnt på vår ruset, med tanke på att jag 2 dagar tidigare kommer att springa halvmaran i T-borg.

Sedan blir det några veckor som jag inte har några lopp planerade, utan först den 21 maj.
Då det är tid för Göteborgs varvet, även detta ett halvmaraton. Som det blir första gången för mig att springa.
Här funderar vi lite på att låta barnen springa dom kort loppen på söndag. Allt för att uppmuntra att dom rör på sig och vad kan väl vara bättre än att få en medalj, som belöning :-)

På morsdag kommer dottern och jag att springa morsdagloppet som går i Falsterbo. Hoppas på fint väder så att övriga i familjen kan följa med så att vi kan ha det mysigt efteråt och ta en fika.

Sedan är det ganska lugnt fram till Augusti, är lite inne på att cykla Ringsjön runt i början av juni. Men vi får se om tiden räcker till. Finns ju lite att göra här hemma också.

Men i Augusti så har jag först ut, Kåsebergaloppet som jag har fått mannen att följa med och springa. Vi brukar springa ett lopp tillsammans varje år, eller ja vi började med det förra året. Så jag hoppas att det kan bli en tradition.

Sedan följer Midnattsloppet i Göteborg och då hoppas jag verkligen att jag kommer att slå min tid sedan förra året. Tror inte det skall vara några större problem, men om jag får som jag vill, så kommer jag att den 21 att springa en halvmara i Danmark och då är jag nog inte lika tuff veckan efter när det är tid för midnattsloppet. Men jag låtter tiden utvissa vad som händer.

Sedan har vi I form loppet i slutet av Augusti, där jag återigen kommer att ha dottern med mig. Några dagar efter att vi sprang det förra året, medelade hon att detta ville hon springa även nästa år. Så självklart springer vi tillsammans även i år. Tycker det är viktigt att man uppmuntrar och stöttar sina barn att röra på sig så mycket som möjligt.

Sist ut, som det ser ut nu är Lidingöloppet i slutet av September. Skall verkligen bli en utmaning, men en mycket trevlig sådan.

Tycker det skall bli mycket kul att få springa några för mig nya lopp i år, samtidigt som jag kommer att springa några som jag tyckte var kul förra året. Lite extra roligt är det att jag även lyckats få med mig stora delar av familjen att springa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0