Underbart novemberlov

Då har vi kommit några dagar in i november och barnens novemberlov börjar gå mot sitt slut.

I söndags begav vi oss i väg till Vimmerby för att besöka nyfunna vänner och för att göra ett besök på ALV. Eller besöket vi planerade på ALV, var en kvällsförestälning med/om Ronja Rövardotter på måndag kväll.

Men eftersom barnen var pigga och glada på måndagen då vi vaknade upp i Vimmerby, så efter ett besök inne hos vännerna körde vi vidare till ALV.
Mannen och dotter hade lite som dom skulle uträtta under dagen, så det var bara pojkarna och jag som gick in.

Direkt innanför dörrarna fick stora pojken några nya kompisar. Så fort vi mötte dom i parken underdagen, kom dom fram för att prata och busa med sonen.
Dom gjorde det på ett så underbart sätt, så sonen log med hela kroppen och tyckted det var så kul.
När jag senare på dagen mötte dom själva så frågade dom efter sonen, och var jag hade parkerat honom någonstans :-)

  
Såklart var det Kling och Klang som var dom ny funna vänerna och det går inte att ta miste på sonens glädje. Var bus vid varje möte med dom.


Förestälningen på kvällen var något utöver det vanliga. WOW alltså, vilket jobb dom har lagt ner på denna förestälning.
Tror att alla vi som var där var lika nöjd med förestälnngen och vi skulle helt klart kunna se den igen, o igen och igen.

Blev otroligt imponerad av det bemötandet vi fick på kvällen när vi kom. försenade som vanligt kom vi typ 10 min innan det skulle starta. Till saken hör att det var en bitt att gå från entren till borgen, men som tur var så var vi inte ensamma om att vara sent på det.


Mattisborgen i dagsljus, villket bygge, helt otroligt. Väggen med dörr går att sänka ner i marken och där nättet är gick borgen att dela.

Väl framme vid borgen fick vi filtar och sittunderlag, verkligen behövligt då det började att bli kallt.
Blev visade till platser längstfram eftersom äldsta sonen satt i rullstol. Hon som tog hand om oss beklagade att vi nog tyvärr inte kunde sitta tillsammans, men vad gör det. Vi hamnade så vi satt 2 och 2 på några av dom bästa platserna.
Fick tyvärr inte lov att fota under förestälningen och det hade nog inte gått heller då jag fick sitta och värma sonens händer.

Efter en helt fantastiskt kväll kör vi tillbaka till våra vänner för att sova, hoppas vi.
Vet ju inte hur hårt dagen har tagit på barnen, men helt otroligt så sover dom gott och vaknar pigga och glada med en önskan.
Att åter gör ett besök på ALV. Självklart tillbringade vi även tisdagen då, även vi föräldrart hade trevligt där.

Återigen möter sonen sina kompisar som känner igen han och tycker det är kul att han är där igen. Tycker det är kul att dom kommer ihåg sonen med namn och allt, det är ju trots allt en hel del barn i parken. 

Denna gång blev det lite fler förestälningar och alla barnen har svårt för att slita sig när det på kvällen blir dax att gå.


Dans runt en låda med hink blev det såklart också :-)  Sången bjöd poliserna och "Prusiluskan" på. I bild syns även drängen Alfred.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0