Föreläsning med Jonas Colting

Var ju på föreläsning med mannen i tisdag´s kväll och jag kan verkligen varmt rekomendera er att gå och lyssna på den om ni får möjlighet till det. Nu var detta tydligen den sista inplanerade föreläsningen för denna gång. Men jag hoppas verkligen att det kommer fler tillfällen att få gå och lyssna på Jonas. 

Jonas hade en helt otrolig inlevelse i det han berättade och gick verkligen in i att förmedla sina kunskaper och gjorde det på ett mycket bra sätt. Många skratt blev det också under kvällen.
Vi var nog många som gick där ifrån med en helt annan syn på kost och träning.

Jonas hade delat upp föreläsningen i tre olika kategorier/delar och efter varje del blev det fika och frågestund.
Var kul att hör dom andra deltagarnas tankar och funderingar runt det som Jonas berättade om. Vi var många med helt olika bakgrunder, men detta var något som vi alla hade gemensamt, intresset för träning och kost.

Föreläsningen pågick i ca 4 timmar och den tiden bara rusade iväg. Jag personligen skulle lätt kunna sitta där fler timmar och lyssna, för så intressant och givande var det.
Nu är vi väldigt intresserad av bra och näringsrik mat i vår familj, vilket gjorde att vi verkligen lyssnade och tog till oss av det som Jonas sa.
Blev några A-4 sidor med antekningar som mannen skrev undertiden :-)

Har man ingen möjlighet att gå på en föreläsning, så finns ju alltid Jonas böker att köpa. Även dom kan jag rekomendera. Läste hans senaste bok "Den nakna hälsan" på bara några dagar och har även testat några av recepten som fanns med i den.
Något som gick hem hos barnen var bananpannkakorna, som gick åt som smör i solen :-)

Efter föreläsningen passde vi på att ställa några egna frågor till Jonas.
Tyckte det var så kul att han själv stod och tog i mot oss när vi kom. Tog alla i hand och hälsade, inte varje gång man ser det på en föreläsning och vi har varit på endel :-)


Självklart så måste man ju ha en bild på sig och sin förebild

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0